Nyheder

08.12.2020

Efter pressemødet 7.12.2021 blev Slagelse kommune underlagt nye restriktioner, hvilket betyder, at vi er blevet sendt på en uønsket lang juleferie, idet dansen er aflyst fra 9.12.2020 til 3.1.2021. Der er sendt mail til alle dansere bla. om udsættelse af FrontLiners generalforsamling til et senere tidspunkt og aflysning af Nytårsdansen.

Hold jer opdateret på hjemmesiden og facebook, hvornår vi danser igen og under hvilke vilkår.

 

I ønskes alle en rigtig glædelig jul og et godt og forhåbentlig danserigt nytår.

25.11.2020

Velkommen til vores nye hjemmeside... Vi har fået ny hjemmeside, da vores udbyder har ændret i det format som hjemmesiden er lavet i. Den nye hjemmeside er lavet så tæt på den gamle som muligt, så I vil måske næsten ikke se nogen forskel.

Lidt som har ændret sig:

* Forsiden er nu kun med et billede og en appetitvækker for vores danseklub

* Nyheder/aktivitetskalender har fået sin egen fane i toppen "Nyheder"

* I ser ikke længere noget PDF ikon, istedet vil ord hvor der ligger filer være understreget,så klik blot her for at åbne filen

Ellers så gå endelig bare på opdagelse og er der bemærkninger/synlige fejl, så skriv endelig til FrontLIners mail - I kan evt. bruge kontakt fanen.

17.11.2020

Efter nye restriktioner fra DGI er det ikke længere muligt at vi kan danse i 2 forskellige hold i gymnastiksalen. Dvs. vi må højest være 10 personer. Meget øvet danserne danser foreløbig resten af året KUN på meget øvet holdet kl. 18.30-20 i det lille Teater - (Det gl. Gymnastium)

Husk at der skal bæres mundbind/visir indendørs, dog er det ikke et krav, at bruge disse under dansen.

Arrangementshusker - sæt kryds i kalenderen 

P.t. ingen arrangementer og almindelig udervisning aflyst fra 9.12.2020 til 03.01.2021