top of page
Instruktører
Charlotte A,2.jpg
Charlotte Andersen - Let øvet

e-mail: ca66dk@icloud.com

mobile: 22 71 20 15

Fra august 2022 underviser jeg på letøvet holdet.

 

Jeg har undervist på begynderholdet siden 2015 og inden da har jeg undervist i nogle enkelte danse som afløser på hhv. begynderholdet og letøvet holdet. Det var her jeg opdagede en spirende lyst til at undervise og har derfor også taget instruktør kursus K1 hos Niels Poulsen.

 

Lidt om mig – jeg startede med at gå til Linedance i 2005 i Suså Linedance. Det var primært til country, men bare super sjovt. Her dansede jeg små 3 år, hvorefter jeg holdt en pause indtil jeg startede hos FrontLiners i januar 2012, da jeg bare savnede dansen rigtig meget.

 

Jeg har været rigtig glad for at undervise begynderne og glæder mig nu til at prøve kræfter med letøvet. Jeg er sikker på, at vi nok skal få en masse dejlige og sjove timer sammen på dansegulvet.

Annette N._edited.jpg
Annette Nielsen - Øvet

e-mail: annettenielsen1027@gmail.com

mobile: 22 22 04 79

Jeg underviser på øvet onsdag.

 

Jeg begyndte at danse linedance i 2007 i FrontLiners. Jeg blev hurtigt grebet af dansen og den danseglæde, der er i klubben. Jeg ville bare lære mere og mere, ikke mindst da jeg på klubaftenerne så nogle af de mere øvede dansere danse til tidens populære melodier.  Dansen og samværet med de andre dansere på holdet fylder mig med glæde og energi og jeg mister aldrig en danseaften – så skal jeg være rigtig syg.

 

I oktober 2013 tog jeg instruktørkursus K1 hos Benny Ray, efterfulgt af instruktørkursus 2/3 i 2015 og K3 i 2016 hos Niels Poulsen fra Love-to-dance. Endvidere Line Dance Instruktør Cueing 1 i 2018 v/Niels Poulsen.

Derudover har jeg deltaget i flere teknikkurser v/Niels Poulsen (vals, grundlæggende danseteknik, night club, Funk for ”Dummies”, musikforståelse).

 

Min erfaring som instruktør

August 2013 instruktør begyndere.

August 2014 instruktør letøvet og fra januar 2016 blev jeg også instruktør for øvet. Disse 2 hold har jeg været instruktør for indtil juni 2021.

August 2021 instruktør øvet.

 

Jeg glæder mig altid til at skulle undervise og være sammen med en masse dejlige og glade dansere.

Annette G.jpg
Annette Goldschmidt - Meget øvet

e-mail: annettegoldschmidt1@gmail.com 

mobile: 30 22 13 06

Jeg har siden 2016 været underviser på Meget øvet holdet. Vi danser Newline, og danser selvfølgelig til den fedeste musik. 

Elsker at danse, det er supersjovt men også udfordrende. Skøn musik og dans er en god cocktail. Vi hygger og har det sjovt, men vi er også seriøse.

Jeg har danset hos FrontLiners siden 2006, og glæder mig til hver eneste gang jeg skal til dans. Både til dans i vores egen klub, og når vi tager til Events og danser i andre klubber.

 

bottom of page