Instruktører
Charlotte A,2.jpg
Charlotte Andersen - Begynder

e-mail: ca66dk@icloud.com

mobile: 22 71 20 15

Jeg underviser på begynder holdet og har gjort dette siden august 2015 - inden da havde jeg undervist i nogle enkelte danse som afløser på hhv. begynderholdet og dengang letøvet holdet. Det var her jeg opdagede en spirrende lyst til at undervise.

Lidt om mig - jeg startede med at gå til Linedance i 2005 i Suså Linedance. Det var primært til country, men bare super sjovt. Her dansede jeg små 3 år, hvorefter jeg holdt en pause indtil jeg startede hos FrontLiners i januar 2012, da jeg bare savnede dansen rigtig meget.

Jeg har taget instruktør kursus K1 hos Niels Poulsen. Jeg er rigtig glad for at undervise begynderne og det giver mig en masse glæde at møde og undervise en masse dejlige dansere.

Annette N..jpg
Annette Nielsen - Øvet

e-mail: annettenielsen1027@gmail.com

mobile: 22 22 04 79

Jeg underviser på Let øvet og fra sæson 16/17 også på øvet.

Jeg begyndte at danse linedance i 2007 i FrontLiners. Jeg blev hurtigt grebet af dansen og den danseglæde, der er i klubben. Jeg ville bare lære mere og mere, ikke mindst da jeg på klubaftenerne så nogle af de mere øvede dansere danse til tidens populære melodier. Dansen og samværet med de andre dansere på holdet fylder mig med glæde og energi og jeg mister aldrig en danseaften – så skal jeg være rigtig syg

I oktober 2013 tog jeg instruktørkursus K1 hos Benny Ray. Endvidere har jeg deltaget i flere teknikkurser ved Niels Poulsen fra Love-to-dance (vals, grundlæggende danseteknik, night club, Funk for ”Dummies”, musikforståelse).

I august 2013 fik jeg så mit eget begynderhold og i januar 2014 startede endnu et begynderhold op.

Jeg glæder mig altid til at skulle undervise og være sammen med en masse dejlige og glade dansere

Annette G.jpg
Annette Goldschmidt - Meget øvet

e-mail: annettegoldschmidt1@gmail.com 

mobile: 30 22 13 06

Mere info om Annette kommer snarest

 

Jannick Brendholdt-Larsen - Let øvet

e-mail: j.k.brendholt@gmail.com 

mobile: 25 80 70 30

Mere info om Jannick kommer snarest